Menu

Kwaliteit, service en properheid

 


Voor algemene schoonmaak in Meulebeke en heel West-vlaanderen op maat bent u bij Kit Clean aan het juiste adres. Kwaliteit, service en properheid staan bij ons voorop! Particulieren kunnen een beroep doen op Kit Clean voor een complete schoonmaak van uw huis, bij verhuis of voor het instapklaar maken van een nieuwe woning.

Ook voor bedrijven werkt Kit Clean verfrissend! Wij maken schoon in burelen, scholen en publieke gebouwen en instellingen,  zodat u en uw medewerkers in een propere omgeving optimaal kunnen presteren. Bovendien is een propere uitstraling een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf! 

Wij zijn ook geinstalleerd voor de reiniging in de voeding en zijn conform met de HCAP regels en de wetten ivm producten en materialen , we hebben een basic shop , dus alle professionele producten zijn verkrijgbaar voor direct gebruik en verkoop . gespecialiseerde producten zijn ook verkrijgbaar met de nodige info en gebruiksvoorwaarden 

Voor vragen i.v.m. algemene schoonmaak mag u mailen naar /administratie@kit-clean.be

Contacteer ons vandaag nog en laat uw huis of kantoor vakkundig en professioneel schoonmaken! Ook kunt u een beroep doen op Kit Clean voor reiniging van zonnepanelen en ruitenwasserij.

Top