Oude Pittemstraat 25
8760 Meulebeke
Belgïe
GSM KENNY: 0475 48 66 42
GSM CINDY: 0471 10 32 37
GSM KENNY: 0475 48 66 42
GSM CINDY: 0475 48 66 42

Ma - Vr : 08:00 - 18-00

Zat : 08:00 - 12:00

Zon en feestdagen : Gesloten

Wenst u een glashelder resultaat? Contacteer ons.

Uw partner in algemene schoonmaak

KIT CLEAN  - Algemene schoonmaakAls er iets is waar Kit Clean letterlijk en figuurlijk in uitblinkt is het wel de persoonlijke aanpak en perfecte service voor algemene schoonmaak in Oost- en West-Vlaanderen. Daarbij is de netheid van uw woning, zaak of pand prioriteit nummer één.

Particulieren, kantoren en bedrijven

Om aan de verwachtingen van al onze klanten te beantwoorden, kunnen zowel particulieren, kantoren als bedrijven een beroep doen op ons team. Schoonmaakopdrachten in burelen, scholen en publieke gebouwen en instellingen worden tot in de puntjes uitgevoerd zodat u en uw medewerkers in een propere omgeving optimaal kunnen presteren. Bovendien is een nette uitstraling een belangrijk visitekaartje van uw onderneming, dat bovendien uw bedrijfsimago een flinke boost kan geven.

Opkuis nieuwbouw

Is uw nieuwbouwwoning opgeleverd, en bent u daarbij op zoek naar schoonmaakhulp in regio Meulebeke voor de eerste schoonmaakbeurt of opkuis van uw nieuwbouw? Met een doorgedreven en geoefende techniek maakt Kit Clean uw nieuwbouwwoning volledig instapklaar. Denk hierbij aan het verwijderen van cementsluier, stickers en andere renovatie- of bouwresten. Van glasreiniging tot sanitair, we nemen het allemaal voor onze rekening. Verder kunt u ons eveneens inschakelen voor de opkuis bij verhuis en verhuur.

Benieuwd wat Kit Clean kan betekenen voor uw algemene schoonmaak? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder.