Oude Pittemstraat 25
8760 Meulebeke
Belgïe
GSM KENNY: 0475 48 66 42
GSM CINDY: 0471 10 32 37
GSM KENNY: 0475 48 66 42
GSM CINDY: 0475 48 66 42

Ma - Vr : 08:00 - 18-00

Zat : 08:00 - 12:00

Zon en feestdagen : Gesloten

Wenst u een glashelder resultaat? Contacteer ons.

Dakreiniging en grote schoonmaakklussen

KIT CLEAN  - Overige werkenBij Kit Clean kunt u voor meer dan alleen maar de algemene schoonmaak en glasreiniging terecht. Ook de grotere schoonmaakklussen zoals de schoonmaak van uw regenwaterput of dakreiniging in Oost- en West-Vlaanderen pakken wij graag voor u aan.

Ontmossing en dakreiniging

Kan uw dak wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Kit Clean biedt u graag de perfecte ondersteuning voor het reinigen van uw dak door middel van een hogedrukreiniging of een schoonmaakbeurt met greenstop om algen en mossen volledig te doen verdwijnen. Ook andere grote oppervlakken zoals gevels kunnen we op een snelle manier reinigen en ontdoen van hardnekkig vuil.

Dakgoten en rolluiken

Wist u dat u uw dakgoten op regelmatige basis dient te laten schoonmaken voor een optimale afvoer van het regenwater? Schakel hiervoor zeker het team van Kit Clean uit Meulebeke in. Dankzij onze expertise in het vak weten we precies hoe we bladerafval en aangekoekt vuil op een snelle manier kunnen verwijderen met een perfect resultaat als gevolg. Verder kunt u altijd op ons rekenen voor het reinigen van uw rolluiken en pvc, en zelfs een osmose reiniging voor uw zonnepanelen behoort tot ons uitgebreid takenpakket.

Preventieve behandeling door hydrofuge

Snel last van groene aanslag op uw dak of gevel? In deze gevallen is het aan te raden om de oppervlakken preventief te behandelen door middel van een hydrofuge. Hierbij brengt het team van Kit Clean een waterafstotende impregneercrème aan waardoor uw gevel of dak er veel langer goed blijft uitzien, én bovendien de duurzaamheid significant verhoogd wordt.

Interesse in onze dienstverlening voor gevel- of dakreiniging? Contacteer ons dan vrijblijvend via de contactpagina.