Menu

Contact
Oude Pittemstraat 25
8760 Meulebeke
GSM. 0475 48 66 42
kenny@kit-clean.be

beste klanten

 

Kit Clean brengt glans in uw leven

Ons Belgische klimaat is vaak een aanslag op uw ramen en gevels. Regen, wind, hagel… ze veroorzaken mos en soms zelfs schimmels. Uw dakgoten raken verstopt, muren kleuren groen en uw ramen zijn zo vuil dat u uw buurman geen goedemorgen meer kunt wensen. Gelukkig is er Kit Clean schoonmaak bedrijf uit Meulebeke! werkgebied Oost- en West Vlaanderen. Kit Clean brengt glans in uw leven en is uw partner voor algemene schoonmaak, ruitenwasserij ,reiniging van zonnepanelen, rolluiken en dakgoten, hogedruk reiniging, ontmossen van daken en gevels, regenwaterputten, reinigen van veranda's en lichtstraten, opkuis van nieuwbouw , na renovatie enz...

Kit Clean uit Roeselare is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van ramen, dakgoten, PVC en nog veel meer. Na jarenlange ervaring met het reinigen van buitengevels, ramen, veranda’s en dakgoten besloot Kenny Seynhaeve dat het tijd was voor de volgende professionele stap. Kit Clean werd geboren. Met slechts één doel: met de meest doeltreffende materialen de beste reiniging bieden - aan de scherpste prijs!

KIT CLEAN BRENGT GLANS IN UW LEVEN

Woont u in de regio West-Vlaanderen en kampt u met slecht onderhouden dakgoten, bemoste rolluiken of vuile ramen waar u niet bij kunt? Kan de buitenkant van uw huis een onderhoudsbeurt goed gebruiken? Bel Kenny Seynhaeve van Kit Clean dan vandaag nog op en breng weer glans in uw leven! Contact opnemen kan heel eenvoudig via de contactpagina, via kenny@kit-clean.be of op 0471 10 32 37.   

Top