Menu

Kit Clean laat de zon weer schijnen

Kit Clean laat de zon weer schijnenWest-Vlaanderen is een provincie van ondernemers, KMO’s en harde werkers. Bedrijven die het land doen draaien. Met kantoren die heel wat onderhoud vragen. Wie laat hun gebouwen schitteren? glazenwasser Kit Clean uit Meulebeke laat de zon weer schijnen in uw huis of kantoor!

Kit Clean uit Meulebeke is 1 van de betere onderhoudsbedrijven op de markt. Als ervaren ruitenwasser en reiniger van muren, rolluiken en PVC weet hij precies welke technieken en producten het doeltreffendst zijn tegen vuile gevels en bemoste opritten. In een mum van tijd schittert uw kantoorgebouw of huis weer zoals daarvoor.

wij zijn periodiek aanwezig voor glasreiniging in de regio's groot roeselare, oostende, brugge, damme, ruddervoorde, torhout, zwevezele, wingene, ardooie , lichtervelde, izegem, kortemark, staden, hooglede en een groot deel van Oost-Vlaanderen enz...

Maak snel een periodieke afspraak! Kit Clean komt dan op geregelde tijdstippen bij u langs om ramen, rolluiken, dakgoten en gevels weer als nieuw te krijgen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Contacteer zaakvoerder Seynhaeve Kenny vandaag nog en laat de zon weer binnen schijnen! Kit Clean is ook uw partner voor algemene schoonmaak en de reiniging van zonnepanelen.

Top